HOME WALLY PREYLL BELVIZ JOHNNY VALENTINO GLAMOUR BINGO

Johnny Valentino

Absoluut Feest!Johnny Valentino

Gezelligheid en een feestje bouwen staan voor op bij Johnny en hij is makkelijk op elk feest in te passen. Zijn repertoire bestaat uit Hollandse meezingers en Engelse meestampers. Gekleed in zijn over de top Kostuums weet hij bij elke gelegenheid de boel weer op zijn kop te krijgen. Johnny heeft een super repertoire om op elk Hollands feestje de mensen te laten genieten van zijn wervelende show waar alle hits waar u ooit op gedanst, gesjanst, gezongen, gesprongen, gehuild en geboogied heeft, voorbij komen. Overal waar Valentino komt is het feest! Is het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, bruine kroeg, feestzaal of voetbalkantine het maakt Johnny niet uit want de boel gaat op zijn kop.


Wilt u niet dat het een mega feest wordt, dan heeft Johnny altijd zijn tranentrekkers repertoire nog, waar zelfs de grootse zuurpruim toch met een lach en een traan zit. Johnny Valentino is de nieuwste act van Wally, Johnny heeft reeds 19 singels uitgebracht, De Waka Waka word op het moment van schrijven nog steeds volop gedraaid op Radio Nl en TV Oranje en heel veel Piratenzenders. Via de speciale site van Johnny Valentino kunt u nog meer te weten komen over alles wat er met hem gebeurd of nog staat te gebeuren.

Surf naar www.johnnyvalentino.nl

Wally Preyll

Wally Preyll, zanger en entertainer

Wally heeft intussen heel wat verschillende typetjes op de buhne gezet, maar het meest van hem ziet u toch als hij optreed als Wally Preyll, netjes in het pak of desgewenst casual. Zingt zijn eigen repertoire van Hollandse en Dance hits tot Evergreens en Pure Swing. Het past in elke setting, van bruiloft tot bedrijfsfeest. Zijn hart ligt in de Rock'n Roll, met name muziek van Elvis Presley. Zijn stem en verschijning heeft daar dan ook het meeste van weg. Maar met evenveel plezier brengt hij Tom Jones' Sexbomb of een lekkere merengue. Hij begon ooit met een Elvis act in een AVRO talentenjacht. Hits volgde, zoals Rolling in the disco en Jungle Rock. Momenteel brengt Wally nog steeds muziek uit in eigen beheer, maar dan als zijn typetje Johnny Valentino. Oh Mona haalde de meeste faam bij de diverse downloadsites en was wekenlang de meest gedownloade plaat bij de SBS6 shop. Daarna volgden Mooie Meid en Leve de Vrijheid als Download en CD single. op het moment van schrijven wordt de single "Wat Is Het Leven Zonder Liefde" nog volop gedraaid op 's lands grootste Nederlandstalige radio zender Radio NL. (gemiddeld 3 keer per dag) Elk jaar komt Wally wel met een nieuwe single, een heus album is ook al een feit en met Walter gaat het globaal. Nu bijna 30 jaar in het vak "and still going STRONG!!!!"

Wally Goes Swing
Johnny Valentino
Belviz

Belviz

Brutale parodie op ???

We gaan terug in de tijd met de hits van welleer op een superkomische manier gebracht. Waar Belviz komt staat de tent binnen enkele minuten op zijn kop!!!! Voor de dames die het niet droog houden deelt Belviz wat graag zijn sjaaltjes uit. In de show haalt Belviz nog een aantal andere onbegrijpelijk sterke stunts uit, waarbij het aanwezige publiek wel heel sterk in de schoenen moet staan om niet huilend van het lachen over grond te moeten gaan rollen. Na de 30 minuten durende show laat Belviz zijn publiek dan ook vol van plezier achter en hebben de gasten weer wat om over na te praten. De show is overal makkelijk in te passen in zowel grote als kleine gezelschappen (van volwassenen die wel tegen een grapje kunnen). The hardest workin' man in the showbizz is back en laat het graag zien. GO CAT GO..!!!

Komisch

Komisch

Brutaal

Brutaal

Feestgarantie

Feestgarantie

Glamour Bingo

Over de Top Bingo act.Bingo Meneer

Een onvervalst heerlijke avond waar echt alles inzit, een lach een traan....lekker meezingen en swingen ! Johnny Valentino...Mister Las Vegas, zanger ,entertainer, acteur, ladiesmen. En dat allemaal uit Rotterdam ! Een super leuke Bingo waar Johnny de zaal op stelten zet, evt met extra Chippendale of Bunny erbij. Er worden diverse rondjes Bingo gespeeld en Johnny praat en zingt alles als een echte Las Vegas ster aan elkaar. Op uw festival, kantine, bedrijfsfeest...iedereen speelt mee van Jong tot Oud, van Bordenwasser tot Direkteur. Johnny komt samen met zijn trouwe geluidsman/Dj Arie die een koffer vol platen heeft en die lekker tussendoor het feestgehalte vasthoud. Zij kunnen inprikken op het geluid of ze nemen zelf een setje mee. Prijzen kan Johnny ook verzorgen maar leuker dat u dat zelf doet. Johnny draait met veelplezier en bravoure de ballen en deelt maar al te graag de prijzen uit. Met veel humor laat hij zelfs de mensen zonder prijs met een goed gevoel naar huis gaan.

Animatie

Van straatveger tot koningfun&partyshow

De animatie bestaat uit een grote reeks kleine acts. Deze acts mogen op uw feest of presentatie zeker niet ontbreken. Door onze jarenlange ervaring op entertainment gebied kunt u rekenen op een professionele uitvoering, op elke party klein en groot, voor jong en oud. We zetten u allerlei typetjes voor, er zijn al 1001 uitgedachte mogelijkheden, maar ook voor speciale wensen kunt u bij ons terecht.


Een beetje uitleg over onze Typetjes


Het PromoTeam
Deze "dames" hebben een degelijke opleiding genoten en u kunt dus rekenen op professionele steun. (2 travestieten met een komische act)

The Security Boys
Deze 2 overdreven brede security boys nemen hun werk uiterst serieus, niemand zal ongecontroleerd de zaal binnenkomen.

De Edelmannen
Deze fattige edelmannen anex lakeien worden op elk feest uitgenodigd en zeg nou zelf, ze zien er uiterst chique uit. En Ja, de heren zijn nadrukkelijk aanwezig!

De Dronken Ober
Lallend en vallend worsteld deze ober zich een baan door het verbaasde publiek.

Andere mogelijke typetjes

Hank de Pseudo-Afro Schoonmaker

De toiletjufrouwen

Koning en Nar

De Professor en de Robot


Sint en Pieten


Zingende Kerstman


De Hippies

Walter

Wereldberoemde liedjes in een smaakvol nieuw jazzy jasjewalter foto

De basis van WALTER bestaat uit Wally Preyll (zang) en Peter van Leerdam (arrangementen, toetsen en achtergrondzang). Na een jarenlange muzikale samenwerking voor en achter de schermen vonden deze 2 rasmuzikanten dat het tijd werd voor een gezamenlijke act. Hierbij ontstond het idee om klassieke rock- en hedendaagse popsongs in smaakvolle jazzy arrangementen om te zetten. Onder de naam WALTER heeft dit idee verder gestalte gekregen en is inmiddels een aanzienlijk repertoire opgebouwd, varierend van rustig tot uptempo. De samenwerking leidde begin 2013 tot een eerste studioalbum met 13 tracks waaronder klassiekers als 'I was made for loving you' en 'Smoke on the water', maar ook meer eigentijdse nummers zoals 'With or without you' en 'You're beautiful'. Bij een aantal tracks wordt het duo muzikaal bijgestaan door ervaren gastmuzikanten die ook live voor een uitbreiding van de act kunnen zorgen. Na de release van de CD beleefde WALTER direct al een aantal hoogtepunten. De dag na de release stond het album op nummer 1 in de SBS6 webshop en een paar weken later werd de CD 'Wereld-album' bij Radio5. Ook volgde een aantal unieke optredens, o.a. in de leeuwenkooi bij Curcus Renz en in diverse radio- en TV shows. Tussen alle optredens door ontstond een nieuw idee, namelijk om WALTER's sound los te laten op het repertoire van Elvis. In nauwe samenwerking met de Nederlandse Elvis fanclub werd dit idee verder uitgewerkt. Dit heeft inmiddels geleid tot een 2e album getiteld 'Now and Then' met 12 unieke bewerkingen van bekende en minder bekende Elvis songs waaronder 'Heartbreak Hotel', 'Little Sister' en 'King Creole'. De grootste verrassing bij het maken van deze CD kwam van Larry Geller, 1 van Elvis' beste vrienden, die een aantal previews te beluisteren kreeg. Zijn enthousiaste, zeer positieve reactie is uiteraard opgenomen in het CD boekje. <

Now and Then

Now and Then

2015

Album nummer 2

Walter

Walter

2013

Eerste album

CONTACT

Vragen?
Stuur een berichtje!
Of bel even

Maximastraat 8, 3223 CZ Hellevoetsluis

Mobiel 0651-188674

Email: wallypreyll@hotmail.com

Ook te boeken bij Kwekel evenementen
en Amigo Producties